skip to Main Content

Deelnameformulier meerdaagse excursie

Indien u met 2 personen wilt inschrijven en u woont op een verschillend adres, dan graag 2 formulieren invullen. Ook indien u met meer dan 2 personen wilt deelnemen wordt u vriendelijk verzocht daarvoor aparte formulieren in te vullen.

Maak gelijktijdig uw aanbetaling over.
De aanbetaling bedraagt € 300,– per persoon bij een reissom boven de € 1000,–.
De aanbetaling bedraagt € 100,– per persoon bij een reissom onder de € 1000,–.

Ten name van de Stichting Geowetenschappelijke Activiteiten
IBAN: NL26 INGB 0005 039187
BIC: INGBNL2A

De gepubliceerde deelnameprijs is gebaseerd op een bezetting van 2 personen in een tweepersoonskamer. Deelnemers die alleen reizen kunnen op het deelnameformulier bij de vraag over “gewenste hotelkamer” aangeven of ze een kamer willen delen. Georeizen zal dan proberen om deelnemers van hetzelfde geslacht aan elkaar te koppelen, zodat de éénpersoonskamertoeslag komt te vervallen. Lukt het niet om deelnemers op deze manier aan elkaar te koppelen, dan wordt de éénpersoonskamertoeslag in rekening gebracht. De éénpersoonskamertoeslag wordt uiteraard altijd in rekening gebracht als een deelnemer expliciet aangeeft geen kamer te willen delen.

Indien u een Alumnipas heeft van de Universiteit Utrecht bedraagt uw korting €10 per €500 van de reissom.

Zodra wij de (aan)betaling hebben ontvangen is uw deelname definitief. Blijkt 5 weken voor vertrek dat de reis niet door kan gaan, dan worden de gedane betalingen per direct teruggestort.

De overige reisvoorwaarden zijn vastgelegd in het reisreglement.

Alvast bedankt voor uw reservering! Zodra wij uw deelnameformulier hebben ontvangen en gelezen krijgt u een leesbevestiging. Mocht u binnen 5 dagen geen reactie hebben gehad neem dan even contact op met ons op.

Back To Top