Ga naar hoofdinhoud

Over onze reizen

De reizen zijn geen luxe vakanties, maar licht avontuurlijke reizen die u naar uitzonderlijke plekken brengen, buiten de gebaande paden van het massatoerisme. Soms worden de reizen herhaald, soms vinden ze eenmalig plaats. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van de professional, die, belangeloos, de expertise voor de betreffende reis inbrengt.
Het programma bestaat niet alleen uit geologie. Vaak maken ook lokale archeologische en culturele bijzonderheden deel uit van het programma. We willen onze deelnemers niet alleen een interessante, maar ook plezierige en ontspannende tijd bezorgen.

De Stichting heeft geen winstoogmerk. Er zijn geen medewerkers in vaste dienst; iedereen draagt een steentje bij uit passie voor ‘het vak’. Wilt u meer leren over geologie? In de praktijk kennis opdoen van een geoloog met passie? Ga mee op zoek naar gesteenten, fossielen, vulkanen, gevolgen van ijstijden…

Ontdek de aarde met Georeizen!

We hopen u te ontmoeten op een van onze reizen!

Reisadviezen

Met name voor verre reizen raden we u aan om onderstaande sites te raadplegen voor actuele informatie over bestemmingen.

Gezondheid op Reis
Landelijk Coordinatiecentrum Reizigersadvisering 

Reisvoorwaarden

Het reglement  kunt u hier vinden: Reisvoorwaarden

U kunt de reisvoorwaarden ook downloaden (175 Kb)

Back To Top