skip to Main Content
Feest In De Botanische Tuinen En Op Fort Hoofddijk!

Feest in de Botanische tuinen en op Fort Hoofddijk!

Tien jaar Georeizen én de verjaardag van  Boudewijn ’t Hart (één van de grondleggers) zijn gevierd met een borrel in de kassen van de Botanische Tuinen.

Veel (oud-)deelnemers en andere betrokkenen kwamen langs om het glas te heffen en elkaar weer eens te spreken. Tussendoor waren er rondleidingen in de tuinen en in het Paleomagnetisch Laboratorium onder leiding van Cor Langereis.

Voorzitter Paul van Olm blikte terug en vooruit en constateerde samen met  alle aanwezigen dat Georeizen nog springlevend is. Met wie weet in de toekomst ook meer samenwerking met bijvoorbeeld de Nederlandse Geologische Vereniging.

Voor wie het woord ‘mishap’ niet kende na die middag is dat voor eens en altijd afgelopen. Een ‘mishap’ is een ‘unlucky accident’ oftewel een ongelukkig voorval. Andre Noest, deelnemer van het eerste uur vergastte het publiek met een sprankelende lezing over bepaalde voorvallen tijdens een Georeis naar Namibië-Botswana. Camera’s moesten buiten blijven om de compromitterende gebeurtenissen buiten de media te houden.

 Fotografie: Rieneke de Jong

Back To Top